riddles for kids

jokes for kids

 

If you are looking for the best collection of riddle for kids then you have come to the right place!

 

 

I have always loved riddles, mainly because they STOP AND MAKE ME THINK.

So when it comes to kids I have a particularly soft spot for fun riddles because anything that makes kids also stop and use those wonderful, growing minds of theirs is a great thing (at least to me it is!).

Put simply, a riddle is a statement or question or phrase having a double or veiled meaning.

It is put forth as a puzzle to be solved.

Sometimes a riddle is easy to solve, something it is difficult, but almost always it is FUN.

 

Riddles for kids

 

 

So without further ado, here’s a collection of the 200 very best, most epic riddles for kids:

 

 

1 – WHAT AM I?

I am filled with keys but unable to open any door.

ANSWER:  A piano.

 

 

2 – WHAT AM I?

What do you give to others but still try and keep?

ANSWER: A promise

 

 

3 – WHAT AM I?

What has eyes that cannot see, a tongue that cannot taste, and a soul that cannot die?

ANSWER: A shoe

 

 

4 – RIDDLE:

How do you make the number one disappear?

ANSWER: Add the letter G and it becomes “gone”

 

 

5 – WHO AM I?

You are my sister but I am not your sister. Who am I?

ANSWER: I am your brother

 

 

 

6 – WHAT AM I? 

My pockets are empty, but they still have something in it.

ANSWER: They have holes in it.

 

 

7 – WHAT AM I?

What has 13 hearts but no organs?

ANSWER: A pack of cards

 

 

8 – WHAT AM I?

What stays in the corner yet can travel all over the world?  

ANSWER: A stamp.

 

 

9 – WHAT AM I?

What has 12 faces and 42 eyes?

ANSWER: A pair of dice.

 

 

10 – WHAT AM I?

What invention lets you look right through a wall?

ANSWER: A window

 

 

11 – WHAT AM I?

What gets wetter the more it dries?

ANSWER: A towel.

 

 

12 – WHAT AM I?

I have keys but no locks, I have space but no room, You can enter but you can’t exit.

ANSWER:  A keyboard

 

 

13 – WHAT AM I?

It gets whipped and beaten, but it never cries.

ANSWER: An egg.

 

 

14 – WHAT AM I?

In what month of the year do people eat the least amount of food?

ANSWER:  February because it’s the shortest month

 

 

15 – WHAT AM I?

What is something you will never see again?

ANSWER:  Yesterday

 

 

16 – WHAT AM I?

You can serve it but cannot eat it.

ANSWER:  A tennis ball.

 

 

17 – WHAT AM I?

I get smaller every time I take a bath.

ANSWER:  Soap

 

 

18 – WHAT AM I?

What can you catch but not throw?

ANSWER:  A cold.

 

 

19 – WHAT AM I?

I have 4 legs in the morning, 2 legs in the afternoon, and 3 legs at night.

ANSWER:  A human (baby when they crawl, adult when they walk and older when you use a cane).

 

 

20 – WHAT AM I?

I have hands but cannot clap.

ANSWER:  A clock.

 

 

21 – WHAT AM I?

I have a head but cannot weep, I have a bed but never sleep, I can run but cannot walk, and have a bank but no money.

ANSWER:  A river

 

 

22 – WHAT AM I?

I have one foot and no legs but carry a house.

ANSWER:  A snail

 

 

23 – WHAT AM I?

I am bought for eating, but people do not eat me.

ANSWER:  Because I am a plate.

 

 

24 – WHAT AM I?

I am dark and on the run, without the sun there will be none.

ANSWER:  A shadow

 

 

25 – WHAT AM I?

I fall in winter but never get hurt.

ANSWER:  Snow.

 

 

26 – WHO AM I?

A doctor and a boy were fishing. The boy was the doctor’s son, but the doctor was not the boy’s father. Who was the doctor?

ANSWER:  His mother.

 

 

27 – WHAT AM I?

I go through towns and over hills but never move.

ANSWER:  Roads

 

 

28 – WHAT AM I?

You can hear but not see me and I only speak when spoken to.

ANSWER:  An echo

 

 

29 – WHAT AM I?

Almost everyone needs it, asks for it, gives it, but almost nobody takes it.

ANSWER:  Advice

 

 

30 – WHAT AM I?

I am an English word, if pronounced correctly, it is wrong, and if you pronounce me wrong then you are right.

ANSWER:  The word ‘Wrong’.

 

 

31 – WHAT AM I?

I am a building that you leave without ever having entered.

ANSWER:  The hospital that you were born in.

 

 

32 – WHAT AM I?

I can fill a room but take up no space.

ANSWER:  Light

 

 

33 – WHAT AM I?

I can be cracked, I can be made. I can be told, I can be played.

ANSWER:  A joke

 

 

34 – WHAT AM I?

You throw away the outside and cook the inside. Then you eat the outside and throw away the inside.

ANSWER:  An ear of corn

 

 

35 – WHAT AM I?

I can breathe but never talk, I can run but never walk, I can be picked but never be chosen.

ANSWER:  A nose

 

 

36 – WHAT AM I?

I have wings, I am able to fly, I‘m not a bird yet I soar high in the sky.

ANSWER:  An airplane

 

 

37 – HOW CAN THIS BE?

Three men jump into the water but only two come out with wet hair. How?

ANSWER:  The third man was bald.

 

 

38 – WHAT AM I?

I am taken from a mine, and shut up in a wooden case, from which I am never released, and yet I am used by almost everybody.

ANSWER:  Lead inside a pencil

 

 

39 – WHAT AM I?

I never was, am always to be

No one ever saw me, nor ever will,

And yet I am the confidence of all

To live and breathe on this terrestrial ball.

ANSWER: Tomorrow.

 

 

40 – WHAT AM I?

I can bring a smile to your face, a tear to your eye, or even a thought to your mind. But I can’t be seen.

ANSWER:  A memory

 

Riddles for kids

 

 

 

41 – HOW CAN THIS BE?

A cowboy rode into town on Friday. He stayed in town for three days and rode out on Friday. How is that possible?

ANSWER:  Friday was the name of his horse.

 

 

42 – WHAT AM I?

I exist in life but not in death. You can’t have fun without me.

ANSWER:  The letter “f”.

 

 

43 – WHAT AM I?

I am a fruit, I am a bird and I am also a person. What am I?

ANSWER:  Kiwi

 

 

44 – WHAT AM I?

I start off dry but come out wet. I go in light and come out heavy.

ANSWER:  A teabag

 

 

45 – WHAT AM I?

Pronounced as one letter and written with three.

Two letters there are, and two only in me.

I’m double, I’m single, I’m black, blue, and gray,

I’m read from both ends, and the same either way.

ANSWER:  An eye.

 

 

46 – WHAT AM I?

What is put on a table and cut, but is never eaten?

ANSWER:  A pack of cards

 

 

47 – WHAT AM I?

You answer me, although I never ask you questions.

ANSWER:  A telephone

 

 

48 – WHAT AM I?

What has hundreds of ears but can’t hear?

ANSWER:  A cornfield

 

 

49 – WHAT AM I?

What has a bottom at the top?

ANSWER:  A leg

 

 

50 – WHAT AM I?

What gets sharper the more you use it?

ANSWER:  Your brain.

 

 

51 – WHAT AM I?

What does no one wants yet no one want to lose?

ANSWER:  A lawsuit

 

 

52 – WHAT AM I?

What is always late and never present now?

ANSWER:  Later

 

 

53 – WHAT AM I?

Three eyes have I

All in a row

When the red one opens

All freeze.

ANSWER:  Traffic light.

 

 

54 – WHAT AM I?

What instrument can you hear but never see?

ANSWER:  Your voice

 

 

55 – WHAT AM I?

I have a tail, and I have a head, but i have no body. I am NOT a snake.

ANSWER:  A coin.

 

 

56 – WHAT AM I?

What has a bark but no bite? 

ANSWER:  A Tree

 

 

57 – WHAT AM I?

I went into the woods and got it, I sat down to seek it, and I brought it home with me because I couldn’t find it. 

ANSWER:  Splinter

 

 

58 – WHO AM I?

I shave everyday but my beard always stays the same.

ANSWER:  A barber

 

 

59 – WHAT AM I?

I’m often running yet I have no legs. You need me but I don’t need you.

ANSWER:  Water

 

 

60 – WHAT AM I?

I am the last thing you take off before bed.

ANSWER:  Your feet off the floor

 

 

61 – WHAT AM I?

I am weightless, but you can see me.

Put me in a bucket, and I’ll make it lighter.

ANSWER:  A hole

 

 

62 – WHAT AM I?

I pull you down and never let go.

ANSWER:  Gravity

 

 

63 – WHAT AM I?

I have two ends but no beginning.

ANSWER:  A rope

 

 

64 – WHAT AM I?

I have no feet, no hands, no wings, but I climb to the sky.

ANSWER:  Smoke.

 

 

 65 – WHAT AM I?

I’m red when you start and you stop when it’s green.

ANSWER:  When you are eating a watermelon.

 

 

66 – WHAT AM I?

I’m always coming but never arrive.

ANSWER:  Tomorrow

 

 

67 – WHO AM I?

He has married many women but has never married.

ANSWER:  A priest

 

 

68 – WHAT AM I?

You throw me away but I keep on returning.

ANSWER:  Boomerang

 

 

69 – WHAT AM I?

I’m shaped like a box, have no feet, but run up and down.

ANSWER:  An Elevator

 

  

70 – WHAT AM I?

You can make it but no one—not even you—can see it.

ANSWER:  Noise.

 

 

71 – WHAT AM I?

You break me when you say it.

ANSWER:  Silence

 

 

72 – WHAT AM I?

Take off my skin, I won’t cry, but you will.

ANSWER:  An onion

 

 

73 – WHAT AM I?

A plane crashes directly on the border of the US and Canada. Where do they bury the survivors?

ANSWER:  You don’t bury survivors.

 

 

74 – WHAT AM I?

I run around a house but never move.

ANSWER:  A Fence.

 

 

75 – WHAT AM I?

I fall down but never break.

ANSWER:  Nightfall.

 

 

76 – WHAT AM I?

I fly without wings and cry without eyes.

ANSWER:  A cloud

 

 

77 – WHAT AM I?

You can’t keep this until you have given it. 

ANSWER:  A promise

 

 

78 – WHAT AM I?

I have all the knowledge you have.

But I’m so small, you can hold me in your fist.

ANSWER:  Your brain.

 

 

79 – WHAT AM I?

I am  made of wood but can’t be sawed.

ANSWER:  Sawdust

 

 

80 – WHAT AM I?

I’m everywhere and a part of everyone. I am at the end of space and time and existence itself.

ANSWER:  The letter E

 

Riddles for kids

 

 

 

81 – WHAT AM I?

I have only two back bones but a thousand ribs.

ANSWER:  Railroad track.

 

 

82 – WHAT AM I?

I Start with M, end with X and have never ending amount of letters. What am I?

ANSWER:  Mailbox

 

 

83 – WHAT AM I?

You can hold me without touching it.

ANSWER:  Your breath

 

 

84 – HOW CAN THIS BE?

20+20+20=60. How can you make 60 again by using the same number 3 times, but it can’t be 20?

ANSWER:  Use the number 5 three times instead -> 55+5=60

 

 

85 – WHAT AM I?

I go up and down but never move.

ANSWER:  A flight of stairs

 

 

86 – WHAT AM I?

What can you never get rid of when you lose it?

ANSWER:  Your temper

 

 

87 – WHAT AM I?

I am round or oval.  I can be light or dark.  You can cut me in pieces.

ANSWER:  A Potato.

 

 

88 – WHAT AM I?

What is something that you always have but always leave behind?

ANSWER:  Fingerprints

 

 

89 – WHAT AM I?

I run all day but can’t get anywhere.

ANSWER:  A refrigerator

 

 

90 – HOW IS THIS SO?

A woman is sitting in her room at night. She has no lights on, no candle, no lamp, no light at all and yet she is reading.

ANSWER:  She’s reading braille

 

 

91 – WHAT AM I?

A girl leaves home and turns left three times, only to return home facing two guys wearing masks. Who are the two guys?

ANSWER:  The catcher and the umpire.

 

 

92 – WHAT AM I?

Spelled forwards I’m what you do every day, spelled backwards I’m something you hate. What am I?

ANSWER:  Evil

 

 

93 – WHAT AM I?

What belongs to you but is used more by other people?

ANSWER:  Your name

 

 

94 – WHAT AM I?

I am hard to find but easy to lose, worth more than gold but cost less than a penny.

ANSWER:  A good friend

 

 

95 – WHAT AM I?

I have teeth but cannot bite.

ANSWER:  A comb.

 

  

96 – WHAT AM I?

What can you give away but also keep?

ANSWER:  A cold

 

 

97 – WHAT AM I?

It’s been around for millions of years, but it’s no more than a month old.

ANSWER:  The moon.

 

 

98 – WHAT AM I?

What has a tongue but cannot talk and gets around a lot but cannot walk?

ANSWER:  A shoe

 

 

99 – WHAT AM I?

What can’t walk but can run?

ANSWER:  A river

 

  

100 – WHAT AM I?

I’m light as a feather, yet the strongest man can’t hold me for more than 5 minutes.

ANSWER:  Breath.

 

 

101 – WHAT AM I?

When you do not know what I am, then I am something.

When you know what I am, then I am nothing. What am I?

ANSWER:  A riddle

 

 

102 – WHAT AM I?

What is there more of the less you see?

ANSWER:  Darkness

 

 

103 – WHAT AM I?

What do the numbers 11, 69, 88, and 96 all have in common?

ANSWER:  They are all read the same upside down.

 

 

104 – WHO AM I?

A doctor and a boy were fishing. The boy was the doctor’s son, but the doctor was not the boy’s father. Who was the doctor?
ANSWER:  His mother.

 

 

105 – WHAT AM I?

What’s bigger when it’s upside down?

ANSWER:  The number 6

 

 

106 – WHAT AM I?

What always comes into a house through the keyhole?
ANSWER:  A key.

 

 

107 – WHAT AM I?

What has a hundred limbs but cannot walk?

ANSWER:  A tree.

 

 

108 – WHAT AM I?

I have legs but not walk, a strong back but work not, two good arms but reach not, a seat but sit and tarry not.

ANSWER:  Chair

 

 

109 – HOW IS THIS SO?

A king, queen and two twins all lay in a large room, yet there are no adults or children in the room.

ANSWER:  They are all beds

 

 

110 – WHAT AM I?

What goes through water but doesn’t get wet?

ANSWER:  A ray of sunlight

 

 

111 – WHAT AM I?

The man who invented it, doesn’t want it.

The man who bought it, doesn’t need it.

The man who needs it, doesn’t know it.

ANSWER:  Coffin

 

 

112 – WHAT AM I?

I am often returned but never borrowed.

ANSWER:  Thanks

 

 

113 – WHAT AM I?

What is higher without the head than with it?

ANSWER:  A pillow

 

 

114 – WHAT AM I?

I am so simple, that I can only point yet I guide men all over the world.

ANSWER:  Compass

 

 

115 – WHAT AM I?

I have eight to spare and am covered with hair.

ANSWER:  A cat

 

 

116 – WHAT AM I?

What can you draw without a pencil or paper?

ANSWER:  A window shade

 

  

117 – WHAT AM I?

I come in darkness, but fill the mind with light. I bring enlightenment to some, while gripping others in the hand of fear. With me it can be a journey of inexplicable joy and sorrow. What I will show you will often be unreachable. Journey with me and what you see may haunt you.

Journey with me and you may never want to return home. Journey with me and you will never know when it will end.

ANSWER:  Dream

 

 

118 – WHAT AM I?

What has no legs but can walk?

ANSWER:  A pair of shoes

 

 

119 – WHAT ARE WE?

We are twins, we are close together, but we will not touch, but far apart, We become one.

ANSWER:  Eyes

 

 

120 – WHAT AM I?

I have two arms, but fingers none. I have two feet, but cannot run. I carry well, but I have found I carry best with my feet off the ground.

ANSWER:  A wheelbarrow

 

 

Riddles for kids

 

 

121 – WHAT AM I?

The more you take, the more I leave behind.

ANSWER:  Footsteps

 

 

122 – WHAT AM I?

If you feed it, it lives, if you water it-it dies!

ANSWER:  Fire

 

 

123 – WHAT AM I?

What’s the longest word in the world?

ANSWER:  Smiles, because there is a mile between the beginning and end

 

 

124 – WHAT ARE THEY?

They have not flesh nor feathers, nor scales nor bone; but they do have fingers and thumbs of their own.

ANSWER:  Gloves

 

 

125 – WHAT AM I?

I have eyes but cannot see.

ANSWER:  A potato

 

 

126 – WHAT AM I?

I reflect the light, that’s not very bright.

I sit in the same place all year, all the time.

Right here, you cannot see me all right.

At least when it’s not night.

ANSWER:  Moon

 

 

127 – WHAT AM I?

After you go through a fall I will take over.

All life will stall, or at least grow slower.

ANSWER: Winter

 

 

128 – WHAT AM I?

I have no top or bottom but I can hold Flesh, bones and blood all at the same time.

ANSWER:  Ring

 

 

129 – WHAT AM I?

What can you hold but never touch?

ANSWER:  A conversation

 

 

130 – WHAT AM I?

What has hands but cannot touch?

ANSWER:  A clock

 

 

131 – WHAT AM I?

What is black when clean and white when dirty?

ANSWER:  A blackboard

 

 

132 – WHAT AM I?

What has legs but cannot walk?

ANSWER:  A table

 

 

133 – WHAT AM I?

Which room has no windows, no door, no roof and no floor?

ANSWER:  A mushroom

 

 

134 – WHAT AM I?

What’s taken before you get it?

ANSWER:  A picture

 

 

135 – WHAT AM I?

I am always in front of you but cannot be seen.

ANSWER:  Future

 

 

136 – WHAT AM I?

I am a mother’s child and a father’s child but nobody’s son.

ANSWER:  A daughter

 

 

137 – WHAT AM I?

What connects two people but touches only one?

ANSWER:  A wedding ring

 

 

138 – WHAT AM I?

What has holes and holds water?

ANSWER:  A sponge

 

 

139 – WHAT AM I?

Where can you find cities, towns, shops and streets but no people?

ANSWER:  A map

 

 

140 – WHAT AM I?

What flies around all day but never goes anywhere?

ANSWER:  A flag

 

 

141 – WHAT AM I?

A box without hinges, key or lid, Inside, a golden treasure is hid.

ANSWER:  Egg

 

 

142 – WHAT AM I?

I know a word of letters three, add two and less there will be.

ANSWER: Few

 

 

143 – WHAT AM I?

What is the first thing you see in an emergency but you only see it twice in a lifetime?

ANSWER:  The letter E

 

 

144 – WHAT AM I?

What’s easy to get into but hard to get out of?

ANSWER:  Trouble

 

 

145 – WHAT AM I?

White and thin, red within, with a nail at the end.

ANSWER: Finger

 

 

146 – WHAT AM I?

Use me well and I am everybody, Scratch my back and I am nobody.

ANSWER:  Mirror

 

 

147 – WHAT AM I?

I can be written, I can be spoken, I can be exposed, I can be broken.

ANSWER: News

 

 

148 – WHAT AM I?

I have hundreds of legs but I can only lean, you make me feel dirty so you can feel clean.

ANSWER:  A broom

 

 

149 – WHAT AM I?

How much dirt is in a hole 10 feet wide and 5 feet deep?

ANSWER:  None.

 

 

150 – WHAT AM I?

I see an ocean but no water. Where am I?

ANSWER:  In front of a world map.

 

 

151 – WHAT AM I?

What time of day is spelled the same forwards and backwards?

ANSWER:  Noon

 

 

152 – WHAT AM I?

What do you throw out when you want to use it, but take in when you don’t want to use it?

ANSWER:  An anchor.

 

 

153 – WHAT AM I?

What spends all it’s time on the floor but never gets dirty?

ANSWER:  Your shadow

 

 

154 – WHAT AM I?

What can you break without touching it?

ANSWER:  A promise.

 

 

155 – WHAT AM I?

What question must always be answered “Yes”?

ANSWER:  What does “Y”-“E”-“S” spell?

 

 

 

156 – WHAT IS IT?

The more he has the less he weighs.

ANSWER:  A cheese with holes

 

 

157 – WHAT AM I?

I am more dirty after washing.

ANSWER:  Your bath water

 

 

158 – WHAT AM I?

If you throw me out of a window, you’ll leave a grieving wife. If you leave me in the middle of the door, you might just save a life.

ANSWER:  The letter N

 

 

159 – WHAT AM I?

If I have it, I don’t share it. If I share it, I don’t have it.

ANSWER:  A secret.

 

 

160 – WHAT AM I?

I can answer back in any language.

ANSWER:  An echo

 

 

Riddles for kids

 

 

 

161 – WHAT AM I?

In a single-storey house, there is a blue chair, blue bed, blue computer, blue flowers, blue table, blue carpet- everything around is of blue colour. What is the colour of the staircase?

ANSWER:  There is no staircase in a single-storey house.

 

 

162 – WHAT AM I?

What falls down but is never injured?

ANSWER:  The rain

 

 

163 – WHAT AM I?

What begins but has no end and is the ending of all that begins?

ANSWER:  Death

 

 

164 – WHAT AM I?

A girl fell off a 40 feet ladder but still did not get hurt. Why?

ANSWER:  She fell off the bottom step.

 

 

165 – WHAT AM I?

What stays where it is when it goes off?

ANSWER:  An alarm clock.

 

 

166 – WHAT AM I?

I am heavy forwards and not backwards.

ANSWER:  The word Ton

 

 

167 – WHAT AM I?

What word begins and ends with an E but only has one letter?
ANSWER:  Envelope.

 

 

168 – WHAT AM I?

I’m tall when I’m young and I’m short when I’m old.

ANSWER:  A candle.

 

 

169 – WHAT AM I?

What comes down but never goes up?

ANSWER:  Rain.

 

 

170 – WHAT AM I?

What word when read from left to right is a ruler but when read right to left is a servant?

ANSWER:  God

 

 

171 – WHAT AM I?

What does everyone know how to open but not how to close?

ANSWER: An egg

 

 

172 – WHAT AM I?

I run, yet I have no legs.

ANSWER:  Nose

 

 

173 – WHAT AM I?

Sometimes I am light, sometimes I am dark. Most people like me.

ANSWER:  Chocolate

 

 

174 – WHAT AM I?

I am a protector. I sit on a bridge. One person can see right through me, while others wonder what I hide.

ANSWER:  Sunglasses

 

 

175 – WHAT AM I?

Which weighs more, a pound of feathers or a pound of bricks?
ANSWER:  Neither. They both weigh one pound.

 

 

176 – WHAT AM I?

If you look in water you might see me yet I never get wet.

ANSWER:  A reflection

 

 

 

177 – WHAT AM I?

What is black and white and is red all over?

ANSWER:  Newspaper

 

 

178 – WHAT AM I?

Two in a corner, one in a room, zero in a house, but one in a shelter.

ANSWER:  The letter R

 

 

179 – WHAT AM I?

What comes once in a minute, twice in a moment, but never in a thousand years?
ANSWER:  The letter M.

 

 

180 – WHAT AM I?

People always ask for me even though they don’t like to face me.

ANSWER:  The truth.

 

 

181 – WHAT AM I?

If your aunt’s brother is not your uncle, what relation is he to you?

ANSWER:  He is your father.

 

 

182 – HOW IS THIS SO?

Two mothers and two daughters went out to eat. Everyone ate one burger, yet only three burgers were eaten in all. How is this possible?

ANSWER:  They were a grandmother, mother, and daughter.

 

 

183 – WHAT AM I?

What can run but can’t walk?

ANSWER:  Water

 

 

184 – WHAT AM I?

When I point up, it’s bright. When I point down, it’s dark.

ANSWER:  Light switch

 

 

185 – WHAT AM I?

What has one eye but can’t see?

ANSWER:  A needle.

 

 

186 – WHAT AM I?

I am not alive but I can die. What am I?

ANSWER:  A battery

 

 

187 – WHAT AM I?

What goes up when rain comes down?

ANSWER:  Umbrellas

 

 

188 – WHAT AM I?

What can you hold in your right hand but never in your left hand?

ANSWER:  Your left hand

 

 

189 – WHAT AM I?

What English word sounds the same even after you take away four of its five letters?

ANSWER:  Queue

 

 

190 – WHAT AM I?

What five-letter word becomes shorter when you add two letters to it?

ANSWER:  Short

 

 

191 – WHAT AM I?

I am always on my way, but never arrive today.

ANSWER:  Tomorrow

 

 

192 – WHAT AM I?

I am an odd number. Take away one letter and I become even. What number am I?

ANSWER:  Seven (take away the “s’” and it becomes “even”).

 

 

193 – WHAT AM I?

What has a neck but no head?

ANSWER:  A bottle

 

 

194 – WHAT AM I?

You can hear me and control me, but never see me or touch me.

ANSWER:  Your voice

 

 

195 – WHAT AM I?

You can easily touch me but not see me. You can throw me out but never away.

ANSWER:  Your back

 

 

196 – WHO AM I?

Who gets paid when they drive away their customers?

ANSWER:  Taxi drivers

 

 

197 – WHAT AM I?

The last man on Earth received a phone call, who was the caller?

ANSWER:  A woman

 

 

 

198 – WHAT AM I?

What has to be broken before you can use it?

ANSWER:  An egg

 

 

199 – WHAT AM I?

What never asks questions but is often answered?
ANSWER:  A doorbell.

 

 

200 – WHAT AM I?

What begins with T ends with T and has T in it?

ANSWER:  A teapot

 

 

201 – WHAT AM I?

What question can someone ask all day long, always get totally different answers, and yet all the answers could be correct?

ANSWER:  What time is it?

 

 

202 – WHAT ARE THEY?

They come out at night without being called, and are lost in the day without being stolen.

ANSWER:  Stars

 

 

203 – WHAT AM I?

What has four legs, but can’t walk?

ANSWER:  A table

 

 

204 – WHAT AM I?

You bury me when I’m alive and dig me up when I’m dead.

ANSWER:  A plant.

 

 

205 – WHAT ARE WE?

I always follow my brother but you cannot see me, only him. You cannot hear him but you can hear me.

ANSWER:  Thunder & Lightning.

 

 

206 – WHAT AM I?

I get bigger and bigger the more you take away from it.

ANSWER:  A hole

 

 

207 – WHAT AM I?

What goes up but does not come down?

ANSWER:  Your age

 

 

208 – WHAT AM I?

Take one out and scratch my head I am now black but once was red.

ANSWER:  A match

 

 

209 – WHAT AM I?

What question can you never answer yes to?

ANSWER:  Are you asleep?

 

 

210 – WHAT AM I?

Through wind and rain I always play.

I roam the earth, yet here I stay.

I crumble stones, and fire cannot burn me.

Yet I am soft- you can gouge me with your hand.

ANSWER:  Ocean

 

 

211 – WHAT AM I?

It is weightless, you can see it. If you put it in a barrel it will make it lighter.

ANSWER:  Hole

 

 

Riddles for kids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *